CEES KORVINUS

 

 

 

WORLD POLICE

 

INTERNET NEWS

 

viseffanim17dqviseffanim17dq

 

 
 

 

 

 

DR.SLOBODAN VON PIVA

WORLD DIRECTOR RESERVE POLICE INTERNATIONAL

 

 

Cees Korvinus (56 jaar, Overveen)

ceeskorvinus

MR.CEES KORVINUS

De kloof tussen de politiek en de burgers is de afgelopen jaren steeds groter geworden. Dat is voor velen een reden geweest om zich van de politiek af te keren. Politici lijken soms niet te weten hoe er werkelijk in de samenleving wordt gedacht. Daarom is het van groot belang dat mensen met praktijkervaring en idealen zich beschikbaar stellen voor de politiek. Ik vind het dan ook een eer en een kwestie van maatschappelijke betrokkenheid om voor GroenLinks kandidaat te mogen zijn voor het Parlement.

De komende periode zal moeten blijken of Nederland inderdaad weer in de voorhoede komt als kennisland; of we erin slagen te komen tot een open volwassen multiculturele samenleving en of we een betere en een moderne rechtstaat voor de burgers kunnen creëren. Daarnaast moet het milieu en het ontwikkelen van alternatieve energiebronnen de hoogste prioriteit krijgen.

Het verkiezingsprogramma van GroenLinks is uitdagend en inspirerend. Met dit programma en goede kandidaten onder leiding van Femke Halsema moet het aantal zetels van GroenLinks tenminste kunnen worden verdubbeld. Ik wil mij daar graag voor inzetten.

www.ka-advocaten.nl

mr. C.F. Korvius, geboren op 27 februari 1950. Rechten gestudeerd aan het Pompe Instituut te Utrecht van 1970-1977 en sedert 1977 werkzaam als strafrecht advocaat te Amsterdam. Partner van Korvinus Abeln advocaten, kantoorhoudende aan de Emmalaan 23 te Amsterdam. Bestuurder van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en docent opleiding VSO-Strafrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Lid Advies Cie Strafrecht NOVA. Lid Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en politiek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s