Vladika i mafija‏ = M Bojic

 
 

 

 

WORLD POLICE

 

INTERNET NEWS

 

viseffanim17dqviseffanim17dq

 

 
 

 

 

 

DR.SLOBODAN VON PIVA

WORLD DIRECTOR RESERVE POLICE INTERNATIONAL

 
Vladika i mafija‏
 
RE: Vesti iz Kanade: Vladika i mafija‏
Van:

M Bojic (mboic@live.com)

Verzonden:

maandag 26 januari 2009 4:16:01

Aan:

Mafija i vladicansko Kumstvo,

Izvesni Nikola kum "vladike" kandskog je uhapsen, zbog spekulantskih radnji i povezanosti sa mafiom. to je drugi ‘vladicin" kum koji je hapsen, zbog nezakonitih radnji. Interesantno je da se taj Nikola iz Kalgarija, preziva isto kao i "vladika’ kanadski pa se mnogi raspituju, da pored kumstva, nije i rodbinaska veza u pitanju. Kum Nikola je kako pise "Ntional Post" osumnjicen, i treba da odgovara pred sudom za krivicno delo saucesnistava u pokusaju ubistva, zato sto je bio iznajmio ubicu da ubije jednog od njegovih poslovnih saradnika. A opet Nikola kum "vladicin’ je poslovao, kako saopstava isti novinski list sa mafiom, koja ga je izgleda zavrnula za 140 miliona dolara.

Na tu temu danas se vodila polemika, preko portala djokicinfo.com, koji se bavi nedostojnim i nedolicnim radnjama "nemoralnog" vladike kanadskog. Ovo je drugiu "vladicin" kum robijas. no ma kako sve ovo izgledalo komicno, ipak neko bi se trebao zapitaiti kuda i cemu sve ovo kada su u pitanju danasnji "sveti oci" SPC vodi. Da li ti ljudi imaju i trunke obraza. Evo kako je izgledala ta tuzna polemika danas.

Ahilije Canada

Sunday, January 25 2009 – 11:43 AM

Gospodine Tumbas,

Ispricacu Vam prvo jednu pricu o Amfilohiju Prosjaku. Jer pored Svetog Amfilohija, onog novozavetnog, postoji i savremeni Amfilohije prosjak. Taj Amfilohije prosjak, je unazad za nekih desetak godina putovao u Rim, tacnije u vatikansku dusegubnu tamnicu, i od tuda od izvesniog Vojceka, koji je sebe predstavljao, kao nekakvim ambasadorm Spasitelja na zemlji, cime naravno oni koji se takvima predstavljau ruze obraz Spasitelja, taj Amfilohije Prosjak je od Vojtile isprosio 100 hiljada dolara, da bi sebi zakupio mesto zamene Patrijarha na neodredjeno vreme.

Evo kako to sve izgleda. Prvo ako malo bolje poznajete okolnosti na ovom kontinentu, za 100 hiljda dolara, jedva da se recimo u luksuznom retoranu u jednom od Trampovih hotela moze platiti vecera za sto do sto pedeset zvanica. Znaci Amfilohije prosjak je Vojtili koji se lazno predstavljao da je predstavnik Spasiteljev, svoju veru prodao za jednu veceru. Ali sto je mala vrednost za jednu eleganciju, to je velika vrednost za jednu niskost. Tim novcerm ce narvno Amfilohije prosjak potkupiti sefa jednog od odelenja na VMA, izvesnog Dr Stefanovica, da tamo smeste obolelog Pavla, i da na taj nacin na neodredjeno vreme Amfilohije Prosjak postane vrsilac duznosti patrijarha. Ovo vrsilac duznosti, kako da ne, podseca pomalo na onaj izandjali komunizam.

Ali oni koji su u komunizmu postali vladike moraju da oponasaju materijalisticki komunizam, crvene internacionale, naravno, u kombinaciji, sa materijalistickom crnom internacionalom, koja se sprovodi iza zidina vatikanske dusegubne tamnice. Jer, za Boga, takvi ne znaju, mozda nikada nisu ni culi, a kamoli procitali lepe reci upustva Spasiteljeva svojim ucenicima: – Na put neznabozca ne idite, i u grad samarijanski ne ulazite, Nego idite najpre izgubljenim ovcama doma Izrailjeva! Ne nosite zlata, ni srebra, ni bakra, u pojsima svojim, ni torbe na put, ni haljine, ni obuce ni stapa: Jer je poslenik dostojan hrane svoje! (Sv. Jevandjelje po Mateji glava 10 s 5, 6 i 9.). E, da, od kuda srebro onome koji sebe predstavlja da je izaslanik Spasitelja na zemlji? Pa da ga udeljuje Amfilohiju Prosjaku, koji pak svoju dusu prodaje za srenrenjake? Dakle, ni jedan, ni drugi nisu ono sto se predstavljaju, jer Spasitelj izricito kaze svojim ucenicina da se dar darovima vraca, a ne kupuje se i ne prodaje se. Izgubljene ovce se ne unovcavaju, nego se stadu svome vracaju.

Hvala Vam gosposdine Tumbas, sto nas podsetiste na ovoga Nikolu Djokica, i njegovog mu kuma Gle(Orgija). Zasto vas to sve sada cudi, sto je se on tako ponasa? Od vrha pa nadalje, sve se danas prodalo za pare. Gle (Orgije) nije nikakav izuzetak. U jednom nedavnom pismu njemu jedna od njegovih kako se predstavlja ljubvnica, pise, da je on nju ostavio zbog nekave druge koja ima preko 70 godina. Pa se ona cudi, sta je on u toj babi od 70 nasao bolje, nego u njoj daleko mladjoj? Zar vam to ne govori sve? Da je on covek bez ukusu i smisla za probirljivost. Da je on covek, koji se ne bori za ona dobra, Bozanska i bogolika beskrajnih prostora, ne bi mu se ovakva pisma i nemoralne teze podmetale. Od svojeg dolaska, to dobro zapazate, Gle (Orgije) se ne druzi sa onima koji su od visokog cina i ugleda. Narvano da je njega podkupio, prvo Gojko, koga on kumi, iako taj isti Gojko pored sake zlatnika nikavih drugih hunmanih vrednosti ne poseduje. Dobro zapazate, koliko je nehuman bio, nosio je lisice na rukama. Nas narod za takve kaze: "Sto dikla to navikla!" Zbog zlatnika bio je zatvaran. A to ako se pravilno rastumaci Sveto Jevandjelje, onda se dobro zna, da radi zaltnika u zatvor idu neznabosci, a za velika i iskonska dla bogolikih beskrajnih prostora, strdaju mucenici i veliko mucenici, koji sebe ne prodaju za zlatnike. Jer nema tih para koja dela velike ljubavi, stakane u delima Bozanskih nesagledivih prostora mogu odkupiti.

U tom smislu kada bi onaj koji sebe drzi za predstojnika nase Crkve u Kanadi, bio u stanju da razume, bar samo jedno kratko poglavlje iz Svetog Pisma, iznesenog ovde, takav bi bio u stanju, da ide od grada do grada, da se kloni neznabozaca, i da izgubljene ovce, vraca stadu svome. No u ovom kontestu, gde "predstojniku" kumuju oni koji zbog zlatnika i srebrenjaka, odlezavaju kazne su vise takvi izgubjene ovce, koje treabaju vredni ucenici da vrate svome stadu. A koji bi to bili tako vredni ucenici, da izgubljene ovce, poput Amfilohija Prosjaka i Gle ( Orgija) vrate stadu svome? Na zalost nema takvih, jer takvih se veli Spasitelj neznabozaca treba kloniti, posto neznabozci kakvi su Amfilohije Prosjak i Gle(orgije)stadu nikada i nisu pripadali.

Spomenuh vam ovde samo dve izgubljene ovce , Amfilohija Prosjaka, i Gle (Orgija). Na nasu zalost, stvarnost je mnogo gora. Takvih ima svugde, i tamo gde im se nadamo, i tamo gde im se nenadamo. Mnogo je danas izgubljenih ovaca. Spomenuste i popa Tomica. O njemu bolje da i ne govorimo. A to sto je pokupio 150 hiljada dolara od naroda, pa sada nece da ih vrati. Za neke koji su naivno mu poverovali, da ih i sazalim. Ali bilo je mnogo basista, koji su uz trubu Tomnicevu basovali. Takvima, neka je greh na njihovoj glavi. Zar se takvi u Setom Jevandjelju ne spominju kao Friseji?

Dodje mi ovih dana do ruku jedna brosura sto ju je bio priredio Dr Ljubomir Durakovic – Jaksic. "Podizanje Hrama Svetog Save na Vracaru u Beogradu". U prilogu ove brosure stoji dodatak "Pravila Drustva za Podizanje Hrama Svetom Savi odobrena 31. decembra 1896. godine." Ova pravila sadrze 29 clanova. Iako je mitropolot Mihailo (clan 11) bio izabran za dozivotnog predsednika izvrsnog odbora, njega i ceo izvrsni odbor kontrolise nadzorni odbor. Koji je definisan clanom 21 Pravila. Gde se izricito kaze da nadzorni odbor biraju oni priloznici koji su ulozili najmanje pedeset ondasnjih dinara. Dakle, onaj koji prilaze, ulaze i doprinosi, taj hoce da kontrolise. I ima potpuno pravo na to. Nadzorni odbori onoga vremena su isto sto su danas u Kanadi i Americi direktori korporacija, bilo onih dobrotvornih neprofitabilnih, ili onih profitabilnih, isto kao i trustes u profitabilnim ili neprofitabilnim udruzenjima. Pa sada usporedte koliko je recimo ispao glup Amfilohije Prosjak, kada je za vecerom svoim prijateljima na Cetinju, izjavio da Sveti Sava nije imao korporacije. Na zalost, misleci tada Amfilohije Prosjak da je on onako kako je uobrazen izrekao nekakvu veliku mudrost, ne znajuci pri tome da je u stavri samo pokazao da se od prosjackog stapa nista nije uzdigao, ili pak ovaj Gle(Orgije) koji se sa narodom od kako je dosao sudi oko korporacija, jer mu se cini da sa time pokazuje, nekakvu svoju pamet, ne shvatajuci zasto mu se sudija u lice smejao, kada je shvatio zbog cega ga je Koca Radojkovic nagradio pijetetom domace zivotinje. Odnosno nazvavsi ga najobicnijim volom. I vo ima nekakvog smisla, a eto nasi "sveti oci" danas, se trose u necemu, za sta bi se i sam vo zapitao, kavi li su to pak oni ljudi.

Dragi Tumbas, i ostali braco i sestre. Proslo je ravnih tri godine od kako je uspostavljen ovaj portal, a to je sve otprilike pocelo od onoga vremena kada je ovaj Gle(Orgije) zapoceo rat, prvo protiv Hamiltonske zajednice, a onda sa Niagarcima. O svemu tome, i da je Gle(Orgije) na krivoj strani upoznati su nasi "sveti oci". Cak su i presudu napisali u vezi toga da Gle (Orgije) ne zna sta radi. U stavri nisu oni nego je grupa otmenih svestenika iz Eprhije Istocno – Americke donela zakljucak da Gle(Orgije) ne zna sta radi, pa je tu odluku potvrdio Veliki Crkveni sud. No i pored toga se nista nije promenilo.

Za nas koji smo stada cuvali, napasili i hranili, zanaci od malih se nogu ucili prakticnom zivotu, mi znamo da kada krava oteli tele, za godinu dana ono izraste u plodnog junca, koji se da utrenirati, da obavlja plodonosne zemljoradnicke poslove. Vuce kola, ralo, i drljacu. A vec kada napuni tri godine dana, to je zereo vo od velike koristi. Znaci nasi "sveti oci" za tri godine, period u kome tele stasava u zrelog vola, nista nisu bili u stanju da nauce i da se pouce. Kakva zalosna konstatcija. A eto to je slika i prilika, jedna bleda slika sastava onih koji pripadaju danasnjem Saboru SPC.

Staro je pravilo da vola koji ne zna da vuce, ne treba hraniti.

 


24 of 25

Spanac

Age: 0

Canada

Saturday, January 24 2009 – 1:08 PM

Da da da da. Ali ovi Djokicevci ne sagradise srpske crkve, nego sagradise sve komunisticke i neprijateljske probleme u srpskim zajednicama sirom Kanade. Rece mi covek da je Djoka, nekog svog pulena doveo u Oakville, koji ima zelju da sagradi srpsku crkvu na tim prostorima?
Navodno on ce obezbediti arhitehturu i sve troskove oko izgradnje?? To se upravo desava dok Djoka sa druge strane prodaje crkveno imanje "opstini u Oakville".

Ha ha ha,Jeli to mozda jedan od tih koje spomenuste u Calgary???

 


23 of 25

Tumbas

Age: 0

Calgary Canada

Saturday, January 24 2009 – 1:59 AM

Poznat kultni film iz 1972 snimljen po romanu Maria Puzo, Godfather koji govori o Italijanskoj mafiji u New Yorku. U predovu na nas jezik Godfather je Kum, sto bi u recniku crkve trebao da bude svedok na krstenju i vencanju, medjutim, u Eparhiji kanadskoj je znacenje te reci znacajno degradiralo i prilicno se poistovetilo sa recnikom mafije. U nasoj crkvi u Kanadi mesto Kuma zauzimaju ljudi kriminalnog miljea cija se imena povlace po novinskim clancima prilicno citanih novina.

Verujem da vam sva imena nece previse znaciti ako ih samo navedem s toga cu dati i kratko pojasnjenje. Ucesnici godisnjih skupstina u Miltonu sigurno se secaju kada su predstavnici crkve Calgary na celu sa svojim svestenikom Obradom Filipovicem donosili makete i planove za gradnju nove crkve ciji bi ktitor, kakve slucajnosti, bio izvesni Djokic, Nikola Djokic. Nepoznato mi je da li je u ikakvim srodnickim odnosima sa nasim cenjenim vladikom mada stara latinska izreka lepo kaze Similis simili gaudet (Slican se slicnom raduje).

Pocetkom ovoga veka se uveliko govorilo o gradjevinskim poduhvatima u Calgary, velicani su donatori a posebno lokalni svestenik koji je, jel te, uspeo da pronadje “Kuma”. Niko kasnije nije pomenuo na Skupstinama sta se desi sa jednim tako velikim projektom i zasto se sve raspalo, kao u ostalom u slucaju gradnje crkve u Vancouver odakle su nam takodje pristizale makete ili kupovine tzv. Vajine crkve u Toronto, ali nam zato eparhijski glasnik Istocnik po pisanju svestenika Obrada Filipovica svedoci o renoviranju stare kapele u kojoj su po recima autora zamenjene slavine u kuhinji i ofarbana ograda na stepenistu! (Sic).

Dakle, svi planovi gradnje nove crkve padose u vodu i vladka nam se zadovolji vadjenjem eksera iz postojece crkve u Calgary. I dok prota Filipovic pise o slavinama i zardjalim ekerima u Istocniku, National Post , 12.januara 2009. donosi pricu pod naslovom ‘He has lost everything’ o Nikoli Djokicu, nesudjenom Kumu crkve u Calgary sto mozete procitati ako pogledate sledeci link:

http://www.nationalpost.com/news/story.html?id=1167088

Jos jedan ktitor i Kum Eparhije kanadske nadje se iza resetaka a vlasti ce tek dokzati da li je ili nije kriv. Kazem jos jedan upravo zato sto se jedan od Kumova pomenute eparhije vec nalazio iza resetaka, o cemu mozete procitati pod sledecim linkom:

http://djokicinfo.com/02_RumourFiles/03_RumourFiles.php?RF_ID=15&AddToCount=TRUE

Valjda vam je sad jasnije zasto sam na pocetku teksta pomenuo Puzov film Godfather i uporedio ga sa Kumovima koji u nasoj ckrvi u Kanadi dobijaju pocasno mesto uz sam Oltar. Nadamo se i verujemo da se srpska imena nece provlaciti po novinama u tom kontenstu, a jos manje iza resetaka i u slucaju pompezno najavljivane gradnje crkve u Ottawa.

 

 

Jan 22, 2009

 

=======================

==================

===

 

DE BOULEVARD VAN GEMISTE KANSEN (2) GENERAL CRVENE ARMIJE 1946 GODINE = GAVRILI PETROV MITRIC HET GROTE KARATE BOEK VAN KARATE BOB LIBERTY OF THE PRESS = ISBN 978-74724-07-4

 

KLACHT DVD

KLAHT - DVD FILM - OF THE IRIS DE VRIES

piva

stah od ravnogorstva - korice 

 GEHEIM-AGENT VAN TITO

TITOV OBAVESTAJAC BY SLOBODAN PIVLJANIN 

  http://sites.google.com/site/latelierdelaliberte/Home/geheim-agent-van-tito-by-slobodan-pivljanin

 

 

 TITOV OBAVESTAJAC BY SLOBODAN PIVLJANIN 

http://sites.google.com/site/srbskaarmija/Home/dr-slobodan-radojev-mitric-ispovest-jednog-razocaranog-udbasa-feljton-u-danas-od-14-aprila-2004-godine-do-10-maja-2004-godine-plagijat-zorana-jovanovica-desimira-tosica 

  TITO'S MOORDMASCHINE

 TITOVA MASINA ZA UBIJANJE BY SLOBODAN
PIVLJANIN

 http://internetnovineserbske.spaces.live.com/blog/cns!E927C3A9FB9FF104!9497.entry

 

 NEDERLAND'S MAFFIA

 

OPERACIJA BLIZANCI

 OPERATION TWINS I

http://www.willehalm.nl

 OPERATION TWINS II

  www.willehalm.nl

 

CONFESSIONS OF A DISGRUNTLAD SPY

  www.willehalm.nl

 

HUND=goudentip

 http://www.willehalm.nl/degoudentip.htm

 http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=14919

 

 

 

 

http://wacerpol.spaces.live.com/

 

WORLDATOMIC.CONTRAESPYONAGE@YAHOO.COM

WACER-POL@LIVE.NL

 

91999j7z3k61uin477026256462a0bd21b33e477026256462a0bd21b33e477026256462a0bd21b33e

 

 

 

font></a>

 

  ADD NEWS ON YOUR SITE FREE!!!

 

TRANSLATE

  http://translate.google.com/translate_t?hl=nl

—————————————————–

—————————————

—————–

 

 Hallo, WORLD-POL

card1

WORLD POLICE INTERNET NEWS

 world-pol@live.nl

reserve.policeinternational@yahoo.com

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in ORGANIZOVANI KRIMINAL. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s